Web Analytics Made Easy - Statcounter

خیلی ها ممکن است در خانه شب قدر خود را سپری کنند و برخی هم مثل کادر درمانی در بیمارستان ها مراسم شب قدر را برگزار می کنند، عده ای از مشاغل همچون آتش نشان ها، نیروهای اورژانس، پلیس راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی و ... در این شب مشغول خدمت رسانی هستند و شاید دسترسی به ادعیه و حضور در یک جای مشخص برایشان امکان پذیر نباشد، اما در دنیای دیجیتال برنامه های زیادی مختص ماه رمضان طراحی شده که می تواند به شما کمک کند تا به ادعیه و اعمال این شب عزیز دسترسی داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار تفریح و نشاط خبرگزاری فارس، استفاده از فرصت‌هایی که می‌تواند تجربه‌های معنوی خوبی را در اختیار اعضای خانواده قرار دهد، ضروری است و یکی از این فرصت‌ها، بهره بردن از فضای معنوی شب‌های قدر است.

امسال بر خلاف سال های گذشته و به دلیل شیوع ویروس کرونا در کشور شاید نتوانیم مثل سال های قبل مراسم شب قدر را در مساجد و امامزاده ها با همان کیفیت قبل برگزار کنیم، چرا که همچنان بحث فاصله گذاری اجتماعی مطرح است و تأکید بر این شده که مردم برای حضور در مراسم شب قدر حتماً ادعیه شخصی به همراه داشته باشند.

خیلی ها ممکن است در خانه شب قدر خود را سپری کنند و برخی هم مثل کادر درمانی در بیمارستان ها مراسم شب قدر را برگزار می کنند، عده ای از مشاغل همچون آتش نشان ها، نیروهای اورژانس، پلیس راهنمایی و رانندگی، نیروی انتظامی و ... در این شب مشغول خدمت رسانی هستند و شاید دسترسی به ادعیه و حضور در یک جای مشخص برایشان امکان پذیر نباشد.

اما در دنیای دیجیتال برنامه های زیادی مختص ماه رمضان طراحی شده که می تواند به شما کمک کند تا به ادعیه و اعمال این شب عزیز دسترسی داشته باشید.

 

شب های قدر

بیش تر از 95 درصد کاربران از دانلود این برنامه رضایت کامل داشته اند، برنامه «شب های قدر» قابلیت انتخاب فونت دارد و درصد پیمایش دعا زیر صفحه (مناسب برای پیدا کردن محل دعا، نشانه گذاری برای گم نکردن محل در آینده و ...) را نمایش می دهد.

شما از طریق این اپلیکیشن می توانید مناجات، اعمال و سوره ها و ادعیه شب های قدر و همچنین فضیلت های این شب ها  را با کم ترین حجم و به صورت رایگان دانلود کنید.

گرافیک خوب متناسب با موضوع، روان بودن نرم افزار، بهره گیری از حالت شب و روز برای مطالعه ادعیه (جلوگیری از خستگی چشم)، امکان تغییر اندازه متون در چهار اندازه و پشتیبانی از گوشی هایی که فارسی را پشتیبانی نمی کنند از ویژگی های مثبت این اپلیکیشن است.

در بخش ذکر شمار شما می توانید با دکمه های صدا (+ -) تعداد ذکر را افزایش دهید و برای بازخورد نیز یک لرزش کوچک دریافت کنید تا از خطا های احتمالی آگاه شوید.
این برنامه تاکنون 2 هزار نصب فعال داشته و با حجم 790 کیلوبایت به صورت رایگان از کافه بازار قابل دانلود است.

 

دعاهای شب های قدر(متن+صوت)

این برنامه مجموعه ای از دعاهای مشترک شب های قدر را به همراه ترجمه و صوت بدون نیاز به اینترنتدر اختیار شما قرار می دهد.

 دعای گشودن قرآن، دعای قرآن بر سر گرفتن، دعای اللهم انی امسیت لک عبدا و دعای جوشن کبیر با صدای استاد فرهمند از جمله دعاهای موجود در این اپلیکیشن است.

 

ادعیه شب قدر

در اپلیکیشن «ادعیه شب قدر» بیش از 10 دعا به صورت صوتی، همراه با متن و ترجمه، با قابلیت انتخاب فرازهای دعای جوشن کبیر وجود دارد.

همچنین در این برنامه امکان نگه‌داشتن صوت و اجرای دوباره و انتخاب خودکار متن همزمان با صوت و دکمه‌های مربوط به پخش صوت نیز برای شما فراهم شده است.

ادعیه موجود در این برنامه شامل دعای جوشن کبیر، دعای ابوحمزه ثمالی، زیارت عاشورا، دعای توسل، دعای افتتاح، دعای سحر، دعای مجیر، دعای معراج 1 و 2، دعای عهد و دعای ندبه می شود، این برنامه هم با حجم 23 مگابایت به صورت رایگان از کافه بازار قابل دانلود است اما برای برخی بخش ها پرداخت درون برنامه ای دارد.

 

آموزش تصویری قرآن کودکان سوره قدر

دوست دارید به کودک خودتان قرآن یاد بدهید؟ می خواهید فرزندتان قرآن حفظ کند؟ پس این برنامه ساده و کم حجم اما پر ارزش را از دست ندهید، بدون شک تمام ما کودکی در بین اطرافیان و نزدیکان خود داریم که از این برنامه لذت ببرد. 

شنیدن صدا همراه با دیدن تصویر، بهترین روش برای آموزش است. در این برنامه با تصاویری ساده مرتبط با هر آیه، کودکان صوت و تصویر را به حافظه خود می سپارند و درک ساده ای از معنای آیه نیز پیدا می کنند. استعداد و توانایی کودکان به قدری است که با چند با گوش کردن و دیدن تصاویر به راحتی می توانند سوره از حفظ هم بخوانند.

نمایش تصاویر مرتبط با متن آیات سوره، امکان پخش تا سه بار تکرار هر یک از آیات، امکان ضبط صدای کودک یا والدین و تطابق صدای ضبط شده با تصاویر، امکان تغییر آیات به آیات قبل و بعد، امکان شنیدن صوت با صدای سه قاری برجسته استاد حصری، استاد منشاوی و مشاری العفاسی با تکرار کودکان و امکان شنیدن صوت با صدای قاریان کودک و نوجوان حسن ظهوری، احمد سعود، یوسف کالو علی و مجید فقیه از امکانات این اپلیکیشن است.

شما می توانید برنامه «آموزش تصویری قرآن کودکان سوره قدر» را که تاکنون 5 هزار نصب فعال هم داشته به صورت رایگان از کافه بازار دانلود کنید.

 

جوشن کبیر

جوشن‌کبیر، دعایی منقول‌ از پیامبر اکرم‌ (ص) در یکصد بند، حاوی هزار و یک‌ نام‌ و صفت‌ خدای متعال‌ است، بنابر روایات، هرکس‌ این‌ دعا را هنگام‌ خروج‌ از خانه‌اش‌ بخواند خدا او را حفظ‌ می کند و ثواب‌ بسیار به‌ او می دهد، هرکس‌ آن‌ را بر کفنش‌ بنویسد از عذاب‌ ( قبر ) مصون‌ می ماند و هرکس‌ آن‌ را اول‌ ماه‌ مبارک‌ رمضان‌ بخواند خدا به‌ او درک‌ فضیلت‌ شب‌ قدر را روزی می دهد و نیز هرکس‌ آن‌ را سه‌ بار در این‌ ماه‌ بخواند، در طول‌ زندگی اش‌ در امان‌ خدا قرار می گیرد

در اپلیکیشن جوشن کبیر، ترجمه هر عبارت دقیقا در زیر متن عربی آن قرار دارد تا صرفا به خواندن متن عربی اکتفا نشود و آگاهی کامل از آنچه خوانده می شود وجود داشته باشد.

تنظیم سایز و نوع فونت برای متن عربی و ترجمه فارسی بصورت جداگانه، اسکرول جهت دستیابی سریع به فراز مورد نظر، پخش دعا با صوت زیبای استاد محسن فرهمند، قابلیت شروع پخش صوت دعا از فراز مورد نظر، پیمایش خودکار هنگام پخش صوت، قابلیت تنظیم نور آسمان جهت جلوگیری از تداخل نور ستاره ها با متن دعا و ممانعت از به خواب رفتن گوشی هنگام خواندن دعا از دیگر قابلیت های این برنامه است کهتاکنون 5 هزار نصب فعال داشته و به صورت رایگان قابل دانلود از کافه بازار است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کودکان آموزش اپلیکیشن شب قدر صورت رایگان کافه بازار مراسم شب قدر شب های قدر جوشن کبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۵۰۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!

 عصر ایران؛ امید خزانی*- سندروم استکهلم پدیده‌ای روانی است که قربانی با آزارگر خود و یا گروگان با گروگان‌گیر حس هم‌دلی و حتی وفاداری دارد! اما ارتباط این موضوع با مدارس ابتدایی و کودکان معصوم چیست‌؟ 

  ما - والدین که فرزندان‌مان را مال خود و نه از خود می‌دانیم - با این فرشتگان معصوم کاری می‌کنیم که بی‌شباهت نیست به پدیده سندروم استکهلم و هم‌دلی با گروگان‌گیران که برخی از مدارس ابتدایی‌اند.  

   این تمثیل از آن روست که والدین با دستان خود فرزندان خود را به مدارسی می‌سپارند که با جان و جسم کودکان‌شان چون یک‌ گروگان رفتار کنند و حتی در این روند نهایت هم‌کاری را  نشان می‌دهند و حتی خواستار فشاری بیشتر(‌شما بخوانید آزاری بیشتر) از جانب مدرسه متبوع می‌شوند. 

  در مطلبی که چند سال قبل با عنوان " آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی " در اینجا ( لینک) منتشر شد، مقایسه‌ای تطبیقی با کشورهای دنیا در روند آموزش ابتدایی آورذه شد که نشان می داد ساعات آموزش ابتدایی در ایران از متوسط آموزش دنیا ۳۰۰ تا ۴۰۰ ساعت بیشتر است و این با همکاری والدین صورت می‌پذیرد که به نظر نویسنده فاجعه‌بار است چون در گذر زمان موجب فرسودگی کودکان در بستر آموزش می‌شود. اخیرا کودکی ۹ ساله از نزدیکان را دیدم که در اثر فشار بیش از حد درسی والدین تحصیل‌کرده‌اش و الزام آنها برای آمادگی آزمون دچار اسپاسم عضلانی شده و در واقع کودکی‌اش به تاراج رفته بود!  از این رو 7 نکته را در زیر یادآور می‌شوم:

۱. اگر پدران سنت‌زده ما خطاب به معلمان می‌گفتند " گوشت فرزندم مال تو استخوان‌اش مال من! " ؛ این روز‌ها خیلی از والدین مجوز شدیدتر  برخوردها را به مدارس فرزندان‌شان می دهند اما نه در قالب تنبیه بدنی بلکه بسی فراتر؛ تلقین دایمی حس ناکافی بودن! دقت بفرمایید برای یک کودک ۷ تا ۱۰ ساله!

۲. بارها شاهد بوده ام که والدین از مدارس متبوع شان خواسته اند که فرزند ۹ ساله آنها را برای آزمون آماده کنند . آزمونهای بی پایانی چون مدارس تیزهوشان ؛ آزمون مدارس خاص( شما بخوانید مراکز گروگانگیری ویژه)  و غیره.

اهداف دوره ی آموزشی ابتدایی کم و بیش در اکثر کشورهای پیشرفته و حتی با تعریف یونسکو بر ۳ مبنای زیر استوار است : یادگیری مبانی سواد و اعداد؛ یادگیری مهارت های اجتماعی و ایجاد شوق و علاقه برای یادگیری !! در کجای این هدف گذاری جهانی آماده سازی برای آزمون های خاص گنجانده شده است که شمای والدین روان کودک ۹ ساله تان را آزار می دهید و حتی بابت آن هزینه می پردازید؟ این اتحاد والدین و مدارس علیه یه کودک ۸-۹ ساله چه منطق و مبنایی جز کودک آزاری می تواند داشته باشد. البته همه کودکان در اثر فشارهای اینچنینی دچار اسپاسم عضلانی نمی شوند اما آثار ماندگار مخرب روحی بر وجودشان می نشیند!  از دوره ابتدایی همان را انتظار باید داشت که عقلای جهان بر آن اجماع کرده اند!  


۳. هر نوع آموزش با عنصر انضباط ( دیسیپلین) گره خورده است. گزاره های آموزش در فضای شاد و غیره لزوما در مقام عمل جوابگو نیستند. آموزش برای کودک دوره ابتدایی با محدودیت انضباط پذیری و زمان حداقلی سرو کار دارد. ظرفیت انضباط پذیری یک کودک دوره ابتدایی بسیار محدود و شکننده است. این محدودیت ها قابلیت توسعه‌ دارند اما قطعا در افق ۱۲ ساله باعث فرسایش آموزشی خواهند شد!

۴. بقول فرنگی ها " شیطان در جزییات است " بسیاری از آزمون های متداول آموزشی از جمله achievement test , proficiency test و competency test و Aptitude test که نسخه بومی شده آنها در مدارس ما نیز استفاده می شود با ده ها متغیر و پارامترهای اجرایی و نیروهای مجرب آموزش دیده قابلیت اجرا و نتیجه درست دارند! با زیرساخت های موجود سخت افزاری و نیروی انسانی اشغال در اکثر مدارس ابتدایی نتایج درستی برای این آزمون ها متصور نیست! 

۵. آموزش و در کل علوم انسانی بسیار ظریف و شکننده است و از قوانین پوزیتیویستی تبعیت نمی کنند. به این معنا که از درستی گزاره الف و گزاره ب لزوما درستی گزاره ج حاصل نمی شود. اگر موفقیت فرمول واحدی داشته باشد که ندارد آن فرمول در مورد فرزند شما با متغیرهای زیادی سروکار خواهد داشت و لزوما نتیجه نخواهد داد. آنچه که برای موفقیت در اکثر مدارس پایه و ابتدای ما ریل گذاری شده با نوعی آزار و خشونت پنهان گره خورده است و ره به ترکستان می برد ! جاده با کیفیت ؛ خودرو استاندارد ؛ راننده مجرب و ساعت رانندگی استاندارد سفر ایمن را به دنبال دارد ! 

۶. بارها شنیده ایم که برای ساختن یک کشور از مدارس ابتدایی شروع کنید و نیک می دانیم که کشورهای توسعه یافته ۱۰ درصد تولید ناخاص داخلی را صرف آموزش بویژه آموزش پایه می کنند و آموزش پایه درست از وظایف ذاتی دولت هاست ! بله همه اینها درست است اما عجالتا در فقدان این درایت ها از تبدیل فرزندتان به ربات آزمون دهنده بپرهیزید!

  ۷. به پشتوانه دو دهه تجربه در آموزش عرض می کنم اکثر برنامه هایی که در قالب فوق برنامه در مدارس غیردولتی ارایه می شود فاقد عمق لازم است و غالبا سطحی است. برای مثال ۳ سال زبان فوق برنامه مدارس تقریبا معادل ۸ ماه آموزش در موسسات معتبر زبان است! 

   پی نوشت: هر نوع آموزش در هر سطحی که در دوره کودکی ( زیر ۱۲ سال) متصور است قابلیت جبران در دوره نوجوانی را داراست اما و هزار اما که کودکی از دست رفته هرگز جبران پذیر نیست چه برسد به آزار و آسیب های روحی که عمری ممکن است گریبانگیر کودک شما باشد.
---------------------
*دکتریِ آموزش

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پدیده Disinfomedia؛ تهدیدی در خلأ آموزش سواد رسانه‌ای آموزش فرزند یا فرزند‌کُشی؟!

دیگر خبرها

  • حذف اپ‌های هوش مصنوعی از اپ‌استور به دلیل محتوای نامناسب
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • اجرای طرح «هر کلاس یک قفسه کتاب» در خوزستان
  • آموزش سواد مالی به کودکان
  • اهمیت ویژه به پاسداشت زبان و ادبیات فارسی ، شعر و موسیقی اصیل ایرانی در شبکه آموزش
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • «آوای ابرها» با دغدغه کودکان مظلوم غزه به جشنواره کاریبتونز کلمبیا راه یافت
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • هفته زمین پاک